contact@medgreece.eu

Στείλτε μας το αίτημα σας

216 900 3333

Τηλεφωνήστε μας

ΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΟΥ TRAVEL INSURANCE POLICY

Τα ασφαλιστικά πακέτα που αγοράζουν οι τουρίστες
από τις χώρες τους, καλύπτουν μέχρι ενός σημείου τις ανάγκες τους.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΣΑΣ ΜΕ ΠΡΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ MED GREECE

Οι περισσότεροι αλλοδαποί τουρίστες, πριν αναχωρήσουν από τη χώρα τους, αγοράζουν μια ταξιδιωτική ασφάλεια, είτε μέσω του τουριστικού πράκτορα από τον οποίο αγοράζουν το ταξιδιωτικό τους πακέτο είτε μέσω ασφαλιστικής εταιρείας της χώρας τους.

 

Το travel insurance policy όμως έχει διάφορα κενά σε ό,τι αφορά τις καλύψεις. Ο αλλοδαπός εισερχόμενος τουρίστας έρχεται σε μια ξένη χώρα ακάλυπτος σε περίπτωση που χρειαστεί Επείγουσα Ιατρική κάλυψη, Νομική εκπροσώπηση κάλυψη και Τοπική Ασφαλιστική γραμματειακή εξυπηρέτηση για κάθε θέμα που μπορεί να προκύψει.

Ποια είναι τα κενά στο travel insurance policy

 • Προϋπάρχουσες ασθένειες
 • Όριο ηλικίας έως 65 έτη
 • Ατυχήματα που προκύπτουν από αθλητικές δραστηριότητες (π.χ. ποδόσφαιρο, ποδηλασία, θαλάσσια αθλήματα, κ.λπ.)
 • Αλλεργίες
 • Επείγοντα περιστατικά, όπως ηλιακά εγκαύματα, φλεγμονές, γαστρεντερικά προβλήματα, υπερτασικά συμβάντα, καρδιολογικά επεισόδια, υπογλυκαιμικά επεισόδια, αγγειακά επεισόδια, ξαφνικές ιώσεις, ζάλη, ίλιγγος, χολόλιθοι, ουρολογικές λοιμώξεις, δυσκολίες στην αναπνοή (συμπεριλαμβανομένου του άσθματος), γυναικολογικές λοιμώξεις, ωτίτιδες, παιδιατρικά περιστατικά, οδοντιατρικά περιστατικά και πολλά άλλα, που σχετίζονται με προηγούμενες ιατρικές παθήσεις.
 • Απαλλαγή από 500 – 1000 € (ανάλογα το συμβόλαιο). Αυτό σημαίνει ότι η ταξιδιωτική ασφάλεια καλύπτει ιατρικά έξοδα μετά τα 500-1000 ευρώ, τα οποία οφείλει να πληρώσει ο ίδιος ο τουρίστας.
 • Οι πολίτες χωρών εκτός ΕΕ, π.χ. Βρετανοί, Ρώσοι, Αμερικανοί, κ.λπ., δεν δικαιούνται την Ευρωπαϊκή Κάρτας Υγείας. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να νοσηλευτούν σε Δημόσιο Νοσοκομείο της χώρας.
 • Καμία ταξιδιωτική ασφάλεια δεν προσφέρει νομική κάλυψη στη χώρα προορισμού.

Τι καλύπτει το συμβόλαιο Holidays Protection

Οι Ελληνικές Ασφαλιστικές εταιρείες, βάσει νομοθεσίας, δεν μπορούν να «ασφαλίσουν» κανέναν αλλοδαπό, λόγω του ότι δεν υπάρχει Ελληνικό ΑΦΜ. Για πρώτη φορά στην τουριστική αγορά της Ελλάδας, το Holidays Protection καλύπτει τον αλλοδαπό τουρίστα που επισκέπτεται την Αθήνα και όχι τον ιδιοκτήτη του καταλύματος (ξενοδοχείο, apartment hotel, hostel, κατάλυμα βραχυχρόνιας μίσθωσης, βίλα, κ.λπ.).

 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Το Holidays Protection, στο κομμάτι της Ιατρικής κάλυψης, καλύπτει ΟΛΕΣ τις εξαιρέσεις που έχει ένα συμβόλαιο Travel Insurance.

Ειδικότερα, το Holidays Protection καλύπτει:

 • Καλύπτουν κάθε ιατρική εξαίρεση που έχει το Travel Insurance Συμβόλαιο τους όπως ηλικία, προϋπάρχουσες ασθένειες, sport activities κλπ.
 • Αποφεύγουν κάθε ταλαιπωρία με τα Δημόσια Νοσοκομεία.
 • Αποκτούν 24/7 πλήρη ιατρική κάλυψη για κάθε επείγουσα ανάγκη τους.
 • Επισκέψεις Ιατρών στον χώρο διαμονής τους.
 • Δωρεάν Ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις σε Ιδιωτικά Νοσοκομεία.
 • Ειδική πρόνοια για τα παιδιά.
 • Προκαθορισμένα κόστη για O.D.C. (One Day Clinic)
 • 24 / 7 Οδοντιατρική φροντίδα και θεραπεία.
 • Χωρίς ιατρικά ερωτηματολόγια
 • Χωρίς όριο ηλικίας.
 • Χρήση νέων τεχνολογιών όπως Τηλε-Ιατρική, mobile Apps κλπ

 

ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ

Ο εισερχόμενος τουρίστας μπορεί να χρειαστεί Νομική βοήθεια και εξυπηρέτηση ΚΑΙ Εκπροσώπηση σύμφωνα με το Ελληνικό Νομικό Δίκαιο, π.χ. για Σωματικές Βλάβες από τροχαίο ή άλλο ατύχημα ή οποιοδήποτε άλλο περιστατικό στο οποίο υπάρχει εμπλοκή αστυνομίας, κ.λπ.

Καμία άλλη ταξιδιωτική ασφάλεια δεν προσφέρει νομική κάλυψη στον αλλοδαπό τουρίστα.

 

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Η Εταιρεία μας E.A. Insurance Brokers παρέχει δωρεάν Γραμματειακή Βοήθεια και εξυπηρέτηση, για οποιαδήποτε αξίωση ενδέχεται να προκύψει, είτε πρόκειται για τροχαίο ατύχημα σε περίπτωση ενοικίασης οχήματος στην Αθήνα ή οποιαδήποτε αξίωση προκύπτει από την ταξιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Οι εισερχόμενοι τουρίστες μπορούν να νιώθουν ασφαλείς ότι έχουν δίπλα τους τους ειδικούς για να τους καθοδηγούν σε κάθε βήμα στις -άγνωστες γι’ αυτούς- διαδικασίες ασφαλιστικών αξιώσεων στην Ελλάδα.

Είμαστε σε συνεργασία με τις Διεθνείς Ασφαλιστικές Εταιρείες των αλλοδαπών πελατών σου για κάθε περιστατικό του Travel Insurance Policy

 

ΠΑΙΔΙΑ

Το πρώτο μέλημα κάθε γονιού είναι να διαφυλάξει την υγεία των παιδιών του, πόσο μάλλον κατά την παραμονή τους σε μια ξένη χώρα. Το Holidays Protection έχει κλείσει συμφωνία με το Παιδιατρικό Τμήμα του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών για δωρεάν επίσκεψη σε Παιδίατρο 24/7 και πολλές άλλες παροχές σε πολύ χαμηλό προκαθορισμένο κόστος.

 

PCR TEST

Οι εισερχόμενοι αλλοδαποί τουρίστες δεν χρειάζεται να ψάχνουν πού θα κάνουν τεστ PCR για covid-19 προκειμένου να μπορέσουν να επιστρέψουν με ασφάλεια στη χώρα τους. Το Holidays Protection δίνει λύση εύκολα και χωρίς κόπο, προτείνοντας στους αλλοδαπούς τουρίστες τα σημεία όπου μπορούν να διενεργήσουν τον απαραίτητο έλεγχο, με βάση τα όσα προτείνει η κάθε χώρα καταγωγής. Δείτε εδώ!

Προτείνοντας στον επισκέπτη το Holidays Protection, εύκολα, χωρίς κόστος, αλλά και με κέρδος, εμπλουτίζετε τις παροχές σας με προστιθέμενη αξία.