contact@medgreece.eu

Στείλτε μας το αίτημα σας

216 900 3333

Τηλεφωνήστε μας

ΠΩΣ ΟΦΕΛΕΙΣΤΕ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ HOLIDAYS PROTECTION

Μπορείτε να συμπεριλάβετε το Holidays Protection στις βασικές σας παροχές

ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ

Οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων έχουν ως βασική τους «αποστολή» να φροντίζουν για τις ανάγκες των πελατών τους και να τους κρατούν ευχαριστημένους καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής τους. Με τον τρόπο αυτό μπορούν να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό.

Προτείνοντας στους επισκέπτες σας το Holidays Protection προσφέρετε επιπρόσθετες ολοκληρωμένες υπηρεσίες, που εσείς οι ίδιοι δεν μπορείτε να προσφέρετε.

Δίνετε λύση σε κάθε έκτακτο περιστατικό που μπορεί να έχει ο πελάτης σας σε μια ξένη χώρα, καλύπτοντας τα κενά που αφήνει η ταξιδιωτική τους ασφάλιση.

Και μάλιστα, χωρίς οικονομικό κόστος για εσάς. Αντίθετα, έχετε κέρδος.

Τι κερδιζεις εσυ

1. Προμήθειες με κάθε αγορά Συμβολαίου που κάνουν οι πελάτες σου.

2. Επιπλέον προμήθειες και bonus σε κάθε σύσταση σου, για συνεργασία με άλλον επαγγελματία συναδέλφου σου.

3. Απαλλάσσεσαι από άγχη και ευθύνες.

4. Ξεχωρίζεις από τον ανταγωνισμό σου.

5. Αποκτάς ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στoν κλάδο σου.

6. Δίνεις υπεραξία στις υπηρεσίες σου

7. Κερδίζεις πολλές καλές κριτικές και reviews.

Δεν χρειάζεται να προβείτε σε καμία επένδυση. Όλες οι απαραίτητες διαδικασίες είναι έτοιμες από εμάς. Ηλεκτρονικό φυλλάδιο οδηγιών για τους πελάτες σας, email newsletters με κάθε χρήσιμη πληροφορία αλλά και affiliate system, μέσω του οποίου αυτόματα πιστώνεται η προμήθειά σας.

 

ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΟΡΑ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Οι αλλοδαποί τουρίστες έχουν πολύ αυξημένη ασφαλιστική συνείδηση. Όταν ταξιδεύουν εκτός της χώρας τους, φροντίζουν πάντα να έχουν ασφαλιστική κάλυψη.

Ειδικά μετά την εμπειρία της πανδημίας covid-19, η ανάγκη για ασφάλεια στον προορισμό, καταγράφεται ως η πιο ανερχόμενη ταξιδιωτική τάση παγκοσμίως.

Το affiliate program της εταιρίας Medgreece αφορά όλους τους εμπλεκόμενους στην ταξιδιωτική εμπειρία του επισκέπτη της Αθήνας.

  • Πάσης φύσεως καταλύματα της Αττικής (ξενοδοχεία, apartment hotels, hostels, καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, βίλες, κ.λπ.)
  • Τουριστικά γραφεία που διοργανώνουν εκδρομές και δραστηριότητες εντός Αττικής.
  • Εταιρείες διοργάνωσης συνεδρίων, εταιρικών συναντήσεων και πάσης φύσεως εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στην Αττική.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων (ξενοδοχείο, apartment hotel, hostel, κατάλυμα βραχυχρόνιας μίσθωσης, βίλα, κ.λπ.), κάνοντας συνεργασία με την εταιρία Medgreece, απαλλάσσονται από κάθε Νομική Ευθύνη ή κακή κριτική των πελατών τους.

Κι αυτό γιατί κάνουν απλά μια σύσταση αγοράς, για την οποία την τελική ευθύνη φέρει ο τουρίστας. Δεν αφορά υπηρεσία που παρέχεται από το ξενοδοχείο.

Το Holidays Protection αποτελεί το μοναδικό συμβόλαιο στην ελληνική τουριστική αγορά που δεν το αγοράζει ο ξενοδόχος εκ μέρους του επισκέπτη του. Είναι ένα συμβόλαιο, που ο ίδιος ο εισερχόμενος τουρίστας αγοράζει αυτοβούλως από μια εξωτερικά συνεργαζόμενη εταιρεία – πάροχο, έξω από τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου και χωρίς κόστος για το ξενοδοχείο.

 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ- ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ

Με βάση τα Πρωτόκολλα των Υπουργείων Υγείας και Τουρισμού σχετικά με τη λειτουργία των ξενοδοχείων κατά τη διάρκεια της πανδημίας, είναι επιβεβλημένη η συνεργασία του με Δηλωμένο Εξωτερικό Ιατρό.

Μέσω της εταιρίας Medgreece  και των Συνεργατών μας, ο ξενοδόχος μπορεί να συνεργαστεί με κάποιον από τη Διαπιστευμένη από τον ΕΟΔΥ Ομάδα Ιατρών μας (Ειδικοί Παθολόγοι – Πνευμονολόγοι), στις πιο χαμηλές τιμές. Μπορεί να επιλέξει μεταξύ:

1) Μηνιαίας Πάγιας Αντιμισθίας
ή
2) Κατ’ αποκοπή διαχείρισης περιστατικού Covid-19 στο ξενοδοχείο του

Η συνεργασία περιλαμβάνει:

  • Εξειδικευμένο ιατρό για επιτόπου ιατρική επίσκεψη στο κατάλυμα, διενέργεια τεστ Covid 19, αιμοληψίες και ότι άλλο χρειαστεί σε ύποπτα κρούσματα.
  • Δυνατότητα παρακολούθησης των ύποπτων κρουσμάτων και των στενών επαφών τους μέσω τηλεϊατρικής.
  • Παρακολούθηση πελάτη / ασθενούς Covid-19, στο δωμάτιο διαμονής του.
  • Μεταφορά ύποπτων κρουσμάτων με ασθενοφόρο στο πλησιέστερο νοσοκομείο αναφοράς, όπως ορίζει το πρωτόκολλο για την υγειονομική κάλυψη τουριστών.
    Με τα έσοδα των προμηθειών του από τις πωλήσεις συμβολαίων στους επισκέπτες του, ο ξενοδόχος, στο τέλος της ημέρας, δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ κόστος για τον Συνεργαζόμενο Δηλωμένο Ιατρό του.